Риба фарширована

Складові

  • булка – 1 шт.
  • сало – 100 г.
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • куряче філе – половинка
  • сіль
  • перець

Приготування:

1) Відділяємо кістки та м’ясо від шкіри риби. Як саме швидко це зробити показано в відео від Алли Ковальчук. Далі відділяємо м’ясо від кісток.

2) Варимо бульйон з кісток. моркви та цибулі, приблизно 20 хв.

3) На м’ясорубці перемелюємо філе риби, моркву, сало, розмочену булку, куряче філе. Пропускаємо 2 рази.

4) Начинаємо рибу фаршем, зшиваємо ниткою. Проколюємо виделкою декілька разів, щоб шкіра не лопнула при запіканні.

5) Рибу кладемо в рукав для запікання, заливаємо 150 г. бульйону.
Ставимо в духовку на 30 хв. при температурі 180 градусів.

Відео