Риба фарширована
Риба фарширована
5 (100%) 18 голосів

Складові

  • булка – 1 шт.
  • сало – 100 г.
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • куряче філе – половинка
  • сіль
  • перець

Приготування

1Відділяємо кістки та м’ясо від шкіри риби. Як саме швидко це зробити показано в відео від Алли Ковальчук. Далі відділяємо м’ясо від кісток.

 

2Варимо бульйон з кісток. моркви та цибулі, приблизно 20 хв.

 

3На м’ясорубці перемелюємо філе риби, моркву, сало, розмочену булку, куряче філе. Пропускаємо 2 рази.

 

4Начинаємо рибу фаршем, зшиваємо ниткою. Проколюємо виделкою декілька разів, щоб шкіра не лопнула при запіканні.

 

5Рибу кладемо в рукав для запікання, заливаємо 150 г. бульйону.
Ставимо в духовку на 30 хв. при температурі 180 градусів.

 

Відео

 

4
Коментарі

avatar
2 Коментувати теми
2 Відповіді на тему
0 Підписники
 
Найчастіше відповів коментар
Гаряча гілка коментарів
1 Коментар авторів
Оля Автори останніх коментарів
  Підписатись  
найновіші старіші найпопулярніші
Сповістити про
Настя
Гість
Настя

п. Олю, обов’язково спробую за Вашим рецептом фарширувати рибу.

Олічка
Гість
Олічка

Колись моя бабця фарширувала щуку? але я не знаю як, не підкажете рецепт?