Інгредієнти:
Борошно 3 скл.
Цукор 1 скл.
Какао-порошок 2 ч. л.
Сода 1 ч. л. (без верху)
Масло вершкове або маргарин 100 г.
Яйце 2 – 3 шт.
Приготування:
Для початку тремо вершкове масло на тертці (це в тому випадку, якщо воно у тільки з холодильника).
До масла додаємо цукор і какао-порошок.
Все ретельно перемішуємо за допомогою виделки.
Яйця окремо добре взбиваємо. До отриманої маси додаємо яйця.
Все збиваємо в однорідну масу.
Додаємо просіяне борошно, гасимо соду.
Вимішуємо тісто. За допомогою формочок витискаємо пряники. Викладаємо їх на змащене деко та випікаємо до готовності.