Сирник
Сирник

Тісто:

Масла 70 г.
сметана 70 г.
яйця 2 шт.
цукор 6 ст. л.
какао 2 ст.л.
розпушувач 1 ч.л.
борошна додаємо стільки щоб тісто було м’яке та пластичне. Всі інгредієнти змішуємо. Тісто виложуємо в форму рівномірно розподіливши.

Сирна маса:

Сиру 1,5 кг.
6 яєць
1,5 ст. цукру
50 г. масла
4-5 ст. л. крохмалу
1 лимон
ваніль
Сир змішати з жовтками, 1 стаканом цукру, маслом, натертою лимонною цедрою та ваніллю. Білки збити з залишками цукру та добавити до сиру. Залишити 2 ст. л. для маку.

Мак:

1 ст. маку
2ст.л. цукру
2 ст.л. збитих білків.
Мак перемолоти з цукром, додати білки.

Збірка:

На тісто викладаєм половину сирної маси, на неї макову масу, і на неї решту сирної маси. Випікати при 180 градусах до готовності.