Головна Різне Вершково-ірисова глазур для паски Різне Вершково-ірисова глазур для паски по Оля - 11.04.2019 1570 FacebookTwitterPinterestViberWhatsAppTelegramEmailPrint Складові: 250 г. твердих ірисок 60 г. вершкового масла 1/3 ст. вершків 3 ст. л. цукрової пудри Приготування: У розтоплену суміш з масла та вершків додати іриски і цукрову пудру. Варити на повільному вогні до отримання однорідної суміші. СТАТТІ ПО ТЕМІБІЛЬШЕ ВІД АВТОРА Відео Холодець Різне Кутя Різне Домашній кетчуп. Смак, як з магазину! Різне Як стерилізувати банки в духовці? Десерти Мачанка з полуниці Різне Домашній лаваш Підписуйтесь1,832ПідписникиСподобати407ПідписникиПідписатися68ПідписникиПідписатися10ПідписникиПідписатися3,700ПідписникиПідписатися КатегоріїСолодка випічка89Блог80Другі страви69Салати65Закуски40Різне27Напої26Десерти24