Складові
- 10 шкарлупок від яєць;
- 2 склянки м’ясного солоного бульйону;
- 20 г желатину;
- 1 свіжа перчина;
- 1 маленька банка кукурудзи;
- 300 г шинки;
- зелень.
Можна використовувати будь-який наповнювач: рибу, курку, м’ясо.
Приготування
1Підготуємо шкаралупу. Для цього треба ретельно вимити яйця, зробити отвір з тупого боку яйця, вилити вміст (він не знадобиться для цієї страви), промити всередині. Висушити заготовки.
2Замочити желатин на 10 хвилин. Підігріти його до повного розчинення (не кип’ятити), змішати з бульйоном. Процідити. Нарізати кубиками перець, шинку. Злити воду з кукурудзи.
3Укласти все шарами. Залити бульйоном. Прибрати в холод.
4Із застиглих яєць очистити шкаралупу як з варених. Прикрасити, подати як холодну закуску.