Заливні яйця

Складові

  • 10 шкарлупок від яєць;
  • 2 склянки м’ясного солоного бульйону;
  • 20 г желатину;
  • 1 свіжа перчина;
  • 1 маленька банка кукурудзи;
  • 300 г шинки;
  • зелень.

Можна використовувати будь-який наповнювач: рибу, курку, м’ясо.

Приготування

1Підготуємо шкаралупу. Для цього треба ретельно вимити яйця, зробити отвір з тупого боку яйця, вилити вміст (він не знадобиться для цієї страви), промити всередині. Висушити заготовки.

 

2Замочити желатин на 10 хвилин. Підігріти його до повного розчинення (не кип’ятити), змішати з бульйоном. Процідити. Нарізати кубиками перець, шинку. Злити воду з кукурудзи.

 

3Укласти все шарами. Залити бульйоном. Прибрати в холод.

 

4Із застиглих яєць очистити шкаралупу як з варених. Прикрасити, подати як холодну закуску.