Складові:
- Куряче філе – 2 штуки (400-500 г)
- Гриби печериці 400-450 г
- Цибуля ріпчаста – 1 штука
- Сир твердий – 150-200 г
- Тарталетки
- Сметана – 400 г
- Масло рослинне для обсмажування
- Масло вершкове – 30 г
- Сіль, перець
Приготування:
- Відварити куряче філе.
- Гриби і цибулю дрібно нарізати.
- На сковороді розтопити вершкове масло і додати в нього лук. Томити на маленькому вогні близько 15 хвилин.
- На сухій сковороді без олії обсмажити до готовності гриби. Коли гриби випустять вологу можна додати трохи олії і посолити.
- Сир натерти на дрібній тертці.
- Варене куряче філе нарізати на маленькі шматочки.
- Готові цибулю, гриби і курку змішати зі сметаною.
- Отриману масу викласти в кошики або тарталетки і посипати зверху тертим сиром.
- Кошики виставити на деко і відправити в духовку на кілька хвилин, щоб сир розплавився.