Жульєн у тарталетках

Складові:

  • Куряче філе – 2 штуки (400-500 г)
  • Гриби печериці 400-450 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 штука
  • Сир твердий – 150-200 г
  • Тарталетки
  • Сметана – 400 г
  • Масло рослинне для обсмажування
  • Масло вершкове – 30 г
  • Сіль, перець

 

Приготування:

  1. Відварити куряче філе.
  2. Гриби і цибулю дрібно нарізати.
  3. На сковороді розтопити вершкове масло і додати в нього лук. Томити на маленькому вогні близько 15 хвилин.
  4. На сухій сковороді без олії обсмажити до готовності гриби. Коли гриби випустять вологу можна додати трохи олії і посолити.
  5. Сир натерти на дрібній тертці.
  6. Варене куряче філе нарізати на маленькі шматочки.
  7. Готові цибулю, гриби і курку змішати зі сметаною.
  8. Отриману масу викласти в кошики або тарталетки і посипати зверху тертим сиром.
  9. Кошики виставити на деко і відправити в духовку на кілька хвилин, щоб сир розплавився.