Закуски на Новий рік 2019 - буряково-сирні кульки з чорносливом

Буряк чудово поєднується з чорносливом, а в обрамленні сиру набуває ніжного смакового відтінку і святкову ошатність.

Складові:

300 г. буряка

100 г. сиру

2 яйця

1 стакан йогурту або сметани

50 г. чорносливу

50 г. кокосової стружки

сіль за смаком

 

Приготування:

1). Буряк відваріть до готовності. Остудіть, почистіть і потріть на дрібній тертці. Зваріть круто яйця, остудіть і також потріть на дрібній тертці.

2). Чорнослив замочіть в теплій воді на 30 хвилин і помийте. Великий чорнослив бажано порізати на шматочки.

3). Сир потріть на дрібній тертці. З’єднайте буряк, яйця, сир, йогурт, посоліть за смаком і добре перемішайте.

4). Ложкою наберіть невелику порцію маси, сформуйте у долоні коржик, виклади в центр чорнослив і скачайте кульку.

5). Кожну сирну кульку обваляйте у кокосовій стружці і викладіть на тарілку. Перед подачею на святковий стіл сирні кульки охолодіть.

TandiCook telegram