Домашні чіпси
Домашні чіпси

Складові

  • Картопля
  • Сіль
  • Паприка

Приготування

  1. Картоплю нарізаємо дуже тоненько, приблизно 2 мм. Промиваємо, щоб максимально змити крохмаль
  2. На застелений пергаментний папір або рушник, викладаємо по одному картопляні шматки для максимально можливого підсихання.
  3. Підсушені скибки картоплі викладаємо на пергаментний папір і відправляємо в мікрохвильовку. 

 

Поради

  1. При потужності мікропечі 800 Ват достатньо приблизно 4 хвилини.
  2. Для одномірного запінання скибочки картоплі повинні бути одинаковими, приблизно 2 мм. Ножем таких результатів досягнути важко, найкраще для цього підходить шатківниця для овочів.
  3. Скибки картоплі, якщо погано підсушені, то під час запікання будуть прилипати до паперу. Тому сушити картоплю обов’язково!!!