Домашні чіпси
Домашні чіпси
Домашні чіпси в мікрохвильовці
5 (100%) 1 голосів

Складові

  • Картопля
  • Сіль
  • Паприка

Приготування

  1. Картоплю нарізаємо дуже тоненько, приблизно 2 мм. Промиваємо, щоб максимально змити крохмаль
  2. На застелений пергаментний папір або рушник, викладаємо по одному картопляні шматки для максимально можливого підсихання.
  3. Підсушені скибки картоплі викладаємо на пергаментний папір і відправляємо в мікрохвильовку. 

 

Поради

  1. При потужності мікропечі 800 Ват достатньо приблизно 4 хвилини.
  2. Для одномірного запінання скибочки картоплі повинні бути одинаковими, приблизно 2 мм. Ножем таких результатів досягнути важко, найкраще для цього підходить шатківниця для овочів.
  3. Скибки картоплі, якщо погано підсушені, то під час запікання будуть прилипати до паперу. Тому сушити картоплю обов’язково!!!

 

TandiCook telegram