Домашній лаваш
Домашній лаваш
5 (100%) 1 голосів

Складові:
Борошно 350 г.
Вода 150 г.
Олія 30 г.
Сіль 5-7 г.

Приготування:
1). Борошно висипати на столі, зробити в серединці виямку. Вилити туди воду, масло, сіль і акуратно вилкою змішувати тісто.
2). Вимішувати 3-4 хвилини. Тісто виходить досить туге. Загорнути тісто в харчову плівку і залишити на 15-30 хвилин.
3). Сковорідка у мене 28 см. , тому тісто я ділю на 10 частин. Кожен шматочок сплюснути в коржик та обваляти в муці.
4). Сковорідку добре розігріти. Випікати лаваш по 20-30 секунд з кожної сторони на середньому вогні. Готовий лаваш складаємо стопкою і накриваємо мокрим кухонним рушником.

TandiCook telegram