Домашній лаваш
Домашній лаваш
Оцініть рецепт

Складові

  • Мука 350 г.
  • Вода 150 г.
  • Олія 30 г.
  • Сіль 5-7 г.

Приготування

1Муку висипати на столі, зробити в серединці виямку. Вилити туди воду, масло, сіль і акуратно вилкою змішувати тісто.

 

2Вимішувати 3-4 хвилини. Тісто виходить досить туге. Загорнути тісто в харчову плівку і залишити на 15-30 хвилин.

 

3Сковорідка у мене 28 см. , тому тісто я ділю на 10 частин. Кожен шматочок сплюснути в коржик та обваляти в муці.

 

4Сковорідку добре розігріти. Випікати лаваш по 20-30 секунд з кожної сторони на середньому вогні. Готовий лаваш складаємо стопкою і накриваємо мокрим кухонним рушником.