торт Чорний принц

Тісто:

5 білків збити з цукром (200 г.) до густої піни. Додати 1 ст.л. крохмалю, 2 ст.л. какао, 1 ст.л. сухарів, неповну склянку горіхів. Це продукти на 1 корж. Спекти таких 3 коржі.

Крем:

15 жовтків збиваємо з 2 скл. цукру, додаємо 4 ст.л. какао, 1 п. ванільки. Збиваємо міксером і ставимо на водяну баню, поки не загусне (15 хв).  Додаємо 600 г. масла.

Коли все остигне, перемащуємо коржі та поливаємо шоколадною глазурю.

1 коментар

  1. Це рецепт дуже смачного шоколадного пляцка, який вже давно завоював велику популярність. Для приготування цього пляцка можна також використовувати інші види крему за своїм смаком. Прикрасити пляцок можна тертим шоколадом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я