Дріжджове тісто
Дріжджове тісто

Складові

  • Молоко – 0,5 л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Маргарин – 2 ст. л.
  • Цукор – 1 ст.
  • Борошно – 2,5 ст.
  • Дріжджі – 1/2 палочки.

Приготування

1

Дріжджі змішуємо з 2 – 3 столовими ложками цукру та даємо “підійти” (10 – 15 хвилин)

 

В миску наливаємо тепле молоко, додаємо яйце, цукор, розтоплений маргарин, дріжджі. Збиваємо міксером, з насадкою для тіста, до однорідної маси.

 

3 Додаємо борошно та замішуємо тісто. Відставляємо його на деякий час (30 – 40 хвилин), щоб воно збільшилось вдвічі в об’ємі.

 

 


Новинки від Tandicook.com.ua в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/tandicook