Складові
- Молоко – 0,5 л.
- Яйце – 1 шт.
- Маргарин – 2 ст. л.
- Цукор – 1 ст.
- Борошно – 2,5 ст.
- Дріжджі – 1/2 палочки.
Приготування
1
Дріжджі змішуємо з 2 – 3 столовими ложками цукру та даємо “підійти” (10 – 15 хвилин)
2
В миску наливаємо тепле молоко, додаємо яйце, цукор, розтоплений маргарин, дріжджі. Збиваємо міксером, з насадкою для тіста, до однорідної маси.
3 Додаємо борошно та замішуємо тісто. Відставляємо його на деякий час (30 – 40 хвилин), щоб воно збільшилось вдвічі в об’ємі.
Новинки від Tandicook.com.ua в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/tandicook