Складові:
скумбрія – 2 шт.
вода – 200 г.
оцет – 50 г.
олія – 100 г.
сіль – 1 ч. л.
цибуля – 2 шт.
лавровий лист
перець духмяний – 3-4 горошини
Приготування:
1). Рибу чистимо та промиваємо. Нарізуємо на шматки товщиною 3 см.
2). Готуємо маринад. В каструлю виливаємо воду, олію, оцет, додаємо сіль, лавровий лист та духмяний перець. Доводимо до кипіння.
3). Нарізуємо цибулю півкільцями.
4). В каструлю викладаємо шарами цибулю та рибу.
5). Заливаємо маринадом. Варимо 15 – 20 хвилин.
6). Ставимо в холодне місце на 1 добу.
Смачного!