Горіхові рулетики
Горіхові рулетики
Горіхові рулетики
Оцініть рецепт

Інгредієнти:

Для тіста:
● 1 ст. кефіру
● 250 г. маргарину
● 3 ст. борошна
● 1 ч.л. соди
● 1 ч.л. солі
Для начинки:
● 300 г волоських горіхів
● 1 ст. цукру
● 1 жовток для змазування релетов
● рослинне масло для змазування дека

Приготування:

1. Спочатку робимо тісто. Для цього потрібно маргарин перетерти з борошном, содою і сіллю, додати кефір, замісити тісто.
2. Тепер займемося начинкою. Горіхи з’єднаємо з цукром і подрібни в блендері.
3. Потім тонко роскачати тісто і рівномірно викладемо начинку по всій поверхні. Звертаємо все рулетом.
4. Рулет нарізуємо навскоси шматочками по 4 см. завтовшки. Зверху змащуємо жовтком. Нарізані шматочки викладаємо на змащений олією лист і випікаємо в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.