Складові:
молоко – 250 мл.
яйце – 1 шт.
маргарин – 50 г.
сіль – 0,5 ч. л.
цукор – 1 ст. л.
дріжджі – 30 г.
борошно
цибуля – 1 шт.

Приготування:
1). Готуємо дріжджове тісто. Дріжджі змішуємо з 1 ст. л. цукру та даємо “підійти” (10 – 15 хвилин).

2). В миску наливаємо тепле молоко, додаємо яйце, цукор, розтоплений маргарин, дріжджі. Збиваємо міксером, з насадкою для тіста, до однорідної маси.

3). Цибулю нарізаємо кубиками, обсмажуємо та додаємо до тіста.

4).  Додаємо борошно та замішуємо тісто. Відставляємо його на деякий час (30 – 40 хвилин), щоб воно збільшилось вдвічі в об’ємі.

5). З тіста формуємо ковбаску, ріжемо на шматки 2-3 см, та робимо з них палички.

6). Готові палички змащуємо яйцем, посипаємо конжутом та випікаємо в духовці при 200 градусів протягом 15 хвилин.

Смачного!