Яблучний пиріг за рецептом Дарії Цвек
Яблучний пиріг за рецептом Дарії Цвек
Яблучний пиріг за рецептом Дарії Цвек
5 (100%) 6 голосів

Складові

  • Борошно – 500 г.
  • Яйця – 2шт.
  • Масло або маргарин – 50 г.
  • Сметана або кефір – 1/2 склянки
  • Цукор – 100 г.
  • Сода – 1/2 ч. л.
  • Яблука – 1 кг.
  • Білі мелені сухарі – 1/2 склянки
  • Кориця

Приготування

1

Жир посікти з просіяним борошном.

 

 Яйця, цукор, кефір збити міксером. Додати соду гашену оцтом.

 

3 Змішати рідку масу з борошном. Замісити тістом, і поділити його на дві частини. Розкачати з них коржі. Один з коржів покласти на змащену жиром форму, поколоти виделкою, посипати сухарями.

4 Яблука помити, почистити, нарізати дольками та викласти на тісто. Посипати цукром та корицею. Накрити другим коржем.

 

5Прикрасити зверху залишками з тіста. Змастити яйцем.

 

6

Випікати в духовці розігрітій до 200 градусів протягом 30 хв. Смачного!

 

 


Новинки від Tandicook.com.ua в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/tandicook