Кабачки, запечені в духовці

Складові:
кабачок – 2 шт.
цибуля – 1 шт.
морква – 1 шт.
куряче мясо
сир твердий – 100 г.
молоко – 250 г.
сіль, перець

Приготування:
1). Миємо овочі. Кабачки розрізуємо навпіл, та чайною ложкою виймаємо середину, щоб утворились “човники”.
2). Цибулю нарізуємо кубиками, та обсмажуємо на сковорідці.
3). До напівготової цибулі додаємо натерту на грубій тертці моркву. Доводимо до готовності.
4). Куряче м’ясо (може бути філе, гомілки, стегно), відварюємо.
5). До моркви з цибулею додаємо кусочки курячого м’яса. Також туди натираємо сир. Все переміщуємо.
6). Готову начинку викладаємо в кабачки.
7). Кабачки кладемо в форму, туди ж виливаємо молоко.
8). Запікаємо в розігрітій духовці при температурі 200 градусів, протягом 35 хвилин.

Смачного!

Кабачки, запечені в духовці