медові палочки з кокосом
медові палочки з кокосом

Складові:
борошно – 600 г.
мед – 300 г.
яйця – 2 шт.
250 грам цукру
100 грам масла
сода – 1 ч. л.
кориця – 1 ч. л.
100 мл. молока

Для шоколадного сиропу-глазурі

400 мл. води (або навпіл з молоком)
8 ст. л. какао
200 грам цукру
100 грам вершкового масла
150 грам чорного або молочного шоколаду (можна обійтися і тільки какао)
Кокосова стружка для обсипання (300 грам)

Приготування:

Міксером збиваємо м’яке масло з цукром, додаємо яйця і знову гарненько збиваємо. Тепер кладемо мед, збиваємо на невисокій швидкості. Додаємо просіяне борошно, соду та корицю. Розмішуємо тісто ложкою, вливаємо молоко. Повинна вийти однорідна за консистенцією маса, густотою як сметана.


Деко застелити пекарським папером, змастити папір олією. Вилити тісто, розмазати ложкою по папері. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати 20 хвилин. Остудити, нарізати брусочками.


Для глазурі змішати цукор і какао, залити гарячою водою, варити до кипіння. Остудити, додати масло та шоколад. Палички вмочати в теплу глазур, обвалювати в кокосовій стружці.

TandiCook telegram