Мурашник
Мурашник
Мурашник
Оцініть рецепт

Інгредієнти:

Вершкове масло – 125 г.
Яйце – 1 шт
Цукор – 4 ст. л.
Молокo – 4 ст. л.
Борошно – 3 скл.
Горіхи волоські (за бажанням) – 100 г
Молоко згущене (варене) – 1 бан.

Приготування:

Цукор з яйцем розтерти, Додати розтоплене масло, молоко
Додати борошно і замісити тісто, розділити на 2-3 частини і заморозити.
Дістаємо тісто з морозилки, трем на крупній тертці, викладаємо на папір для випічки
І випікаємо в декілька заходів (щоб тестяние крихти лежали товстим шаром) при 160 градусах, приблизно 10 хвилин, щоб тісто стало золотістим.Ізмельчаем волоські орехі.Іспеченную крихту змішуємо з вареним згущеним молоком, горіхами., Викладаємо в тарілку.

Коментарі

avatar
  Підписатись  
Сповістити про