Яблучно-банановий пиріг
Яблучно-банановий пиріг

Інгредієнти:

масло вершкове. (можна замінити маргарином) – 200 грам
цукор – 1 склянка
яйце – 4 шт.
борошно – 1 склянка з вершком
розпушувач – 2 ч. л.
яблука (можна замінити бананами, грушами або персиками) – 200 г.
ванілін – 1 ч. л.
арахіс або родзинки – за бажанням

Спосіб приготування:

Чистимо яблука, банани чи груші і нарізаємо їх кубиками.
Змішуємо їх з ваніліном і розпушувачем.
Збиваємо масло, цукор і яйця разом.
Додаємо до збитого масла борошно і фрукти.
Все дуже добре перемішуємо.
Форму змащуємо маслом і посипаємо сухариками.

Можна замість цього просто застелити форму папером для випічки.
Виливаємо туди наше тісто.
Випікаємо при 180 градусах близько 45 хвилин.
Пізніше дайте пирога трошки охолонути, розріжте його на порції і посипте цукровою пудрою.