Печиво у формі сердечок

Для печива:

  • Борошно – 460 г
  • Вершкове масло – 200 г
  • Цукор – 200 г
  • Яйце – 1 шт.

Приготування:

Масло і цукор збити міксером на середній швидкості. Додати яйце і збивати на повільній швидкості. Додати борошно, перемішати. Поставити тісто в холодильник на 1,5 години.

Зробити з тіста кульки. За допомогою будь-якої круглої форми зробіть їх плоскими і круглими (можна також використовувати формочки у вигляді сердечок). Випікайте в духовці до готовності (приблизно 20 хв) при 180°С.

Для глазурі:

  • Білок 1 яйця,
  • Цукрова пудра – 250 г,
  • Харчові барвники.

Збити міксером цукрову пудру, додати білок. Збивати на низькій швидкості до отримання однорідної білої маси, потім – на високій швидкості до густоти. Додати в частину глазурі барвники.