Для печива:
- Борошно – 460 г
- Вершкове масло – 200 г
- Цукор – 200 г
- Яйце – 1 шт.
Приготування:
Масло і цукор збити міксером на середній швидкості. Додати яйце і збивати на повільній швидкості. Додати борошно, перемішати. Поставити тісто в холодильник на 1,5 години.
Зробити з тіста кульки. За допомогою будь-якої круглої форми зробіть їх плоскими і круглими (можна також використовувати формочки у вигляді сердечок). Випікайте в духовці до готовності (приблизно 20 хв) при 180°С.
Для глазурі:
- Білок 1 яйця,
- Цукрова пудра – 250 г,
- Харчові барвники.
Збити міксером цукрову пудру, додати білок. Збивати на низькій швидкості до отримання однорідної білої маси, потім – на високій швидкості до густоти. Додати в частину глазурі барвники.