Складові:
-
- Борошно – 4 скл.
-
- Вода (тепла) – 1 л.
-
- Цукор – 1 ст. л.
-
- Сіль (тісто – 1 ч.л., капуста – 1 ч.л.) – 2 ч. л.
-
- Олія (для смаження капусти і оладок) – 300 мл
-
- Капуста білокачанна – 1 кг.
- Дріжджі (не сухі) – 20 г.
Приготування:
1). У теплій воді розвести цукор, сіль і дріжджі.
Трохи додати борошна і поставити на 30 хв. опару.
2). У цей час нашаткувати капусту і обсмажити її на олії до готовності.
3). Тісто доведемо до стану густої сметани. Додамо туди капусту смажену.
4). І смажимо оладки на розпеченій сковороді під кришкою. Так як оладки вбирають багато жиру, їх можна спочатку викладати на паперовий рушник. Оладки готові.
Смачного!