Пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками
Оцініть рецепт

 

Тісто:

500 г. муки
2 яйця
50 г. масла
1/2 склянки сметани або кефіру
150 г. цукру
1/2 ч.л. соди погасити оцтом
1/2 ч.л. лимонної кислоти

Начинка:
3-4 яблука
1/2 скл. сухарів
50 г. цукру
кориця

Приготування:
Жир посікти з мукою, содою та лимонною кислотою. Додати жовтки, цукор, сметану (кефір).

Замістити тісто, та поділити його на дві частини. Розкачати з них коржі.

Один з коржів покласт на змажене маслом деко, проколити вилкою та посипати сухарями. Викласти на нього нарізані яблука, посипати цукром та корицею, та знову посипати сухарями.

Нактити другим коржем та змастити жовтком.

TandiCook telegram