Складові:
Молоко – 0,5 л.
Яйце – 1 шт.
Маргарин – 2 ст. л.
Цукор – 1 ст.
Борошно – 2,5 ст.
Дріжджі – 1/2 палочки.
Для начинки:
згущонка, повидло, шоколад тощо.
Приготування:
1) Робимо дріжджове тісто.
2) Беремо частину тіста, розкатуємо та за допомогою тарілки вирізаємо круг. Далі круг розрізаємо на 8 частин. На більший край трикутника кладемо начинку (згущонку, джем або шоколад), згортаємо в рогалик.
3) Готові рогалики відставляємо на 30 хвилин, для того щоб вони підійшли.
4) Зверху рогалики змащуємо яйцем, посипаємо маком та конжутом. Випікаємо в духовці при 180 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!