Рогалики за рецептом бабусі

Складові:

масло вершкове – 200 г.
яйце – 2 шт.
цукор 120 г.
дріжджі сухі 10 г..
борошно 3 склянки.
варення, джем або згущонка

Приготування:
1). Для початку просіюємо борошно, щоб воно стало легким і повітряним. Додаємо сухі дріжджі і все ретельно перемішуємо. Натираємо вершкове масло в борошно, щоб воно легше натирати, необхідно його попередньо заморозити.
2). Борошно розтираємо в дрібну крихту, я це роблю пальцями. Збиваємо цукор з яйцем до пишності, і вливаємо в борошно, замішуємо тісто. Даємо тісту постояти хвилин 10-15.
3). Тісто розгортаємо в коло, додаємо джем або варення, краї не змащуємо, і нарізаємо на сектора, і з них скочуються рогалики.
4). Готові рогалики викладаємо на деко, попередньо припорошуємо його борошном. Виставляємо температуру духовки на 180 градусів, і випікаємо 15-20 хвилин.

Смачного!