Шоколадно-кокосовий пиріг
Шоколадно-кокосовий пиріг

Інгредієнти:

яйця 2 шт.
цукор 200 – 250 г.
кефір 200 г.
соняшникова олія 100 г.
розпушувач 1 ч. л. без верху
сода 0,5 ч. л.
ванілін
какао – порошок 2,5 – 3 ст. л.
борошно 250 г.
кокосова стружка 3 ст. л. в тісто + на посипання
Приготування:

Кефір перемішати з содою і кокосовою стружкою,  та залишити на 10 хвилин. Потім з’єднати його з олією, яйцями і цукром, та збити.
Борошно перемішати з розпушувачем, ваніліном, какао – порошком і просіяти в рідку частину тесту. Перемішати вручну або міксером.
Форму змастити (якщо не силіконова) і присипати борошном. Вилити тісто. Поставити в розігріту до 180 * духовку на 40 хв.

Прикрасити пиріг кокосовою стружкою.