Вишуканий рецепт спагеті з грибами, приготованими у білому вині, ідеально підійде для романтичної вечері при свічках і прикрасить ваш вечір. Готуйте і їжте з насолодою!
Складові:
- 150 г. спагеті
- 250 г. білих грибів
- 3 зубці часнику
- 200 мл. білого вина
- 1 ст. л. борошна
- лимонний сік
- сир пармезан
- оливкова олія
- петрушка
- сіль, перець
Приготування:
1) Білі гриби порізати та обсмажити на невеликій кількості оливкової олії.
2) Додати до грибів мілко подрібнений часник. Та обсмажувати ще 1-2 хвилини.
Залити гриби білим вином. Посолити і поперчити за смаком.
3) Додати борошно та вичавити лимонний сік з ½ лимона. Добре перемішати, аби борошно не взялося грудочками.
4) Варити декілька хвилин до загустіння, а тоді додати подрібнену петрушку.
5) Спагеті відварюємо до стану напівготовності (аль денте). Відціджуємо воду та додаємо у сковорідку з грибним соусом. Перемішуємо.
Перед подачею посипаємо спагеті тертим пармезаном.