СПАГЕТІ З М'ЯСНИМИ ТЮФТЕЛЬКАМИ 

М’ясні тюфтельки особливо подобаються дітям. Такий рецепт здивує вас і смаком, і виглядом, і своєю простотою приготування та невибагливістю інгредієнтів. 

Складові:

  • 200 г. спагеті
  • 500 г. м’ясного фаршу
  • 2 цибулі
  • 4 зубці часнику
  • 1 солодкий перець
  • 1 помідор
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • томатний соус
  • сіль, перець, орегано за смаком

Приготування:

1) Спочатку слід приготувати фарш: додаємо до нього дрібно порізані часник (1-2 зубці) та 1 цибулину, спеції за смаком та вимішуємо.

2) З фаршу ліпимо невеликі кульки розміром з горіх. Викладаємо м’ясні кульки на змащену оливковою олією форму і запікаємо 25 хвилин при 180°C.

3) Далі готуємо соус. Дрібно нарізуємо 1 цибулю і часник (1-2 зубці) та обсмажуємо на сковорідці в олії до м’якості.

4) Додаємо нарізаний помідор та солодкий перець і обсмажуємо. Солимо та перчимо. Додаємо томатний соус і тушкуємо овочі ще 5 хвилин.

5) Спагеті відварюємо до стану напівготовності (аль денте). Відціджуємо воду та додаємо у сковорідку з овочами. Вимішуємо.

Спагеті викладаємо на тарілку, зверху викладаємо м’ясні тюфтельки.

TandiCook telegram