СПАГЕТІ З ГРИБАМИ В БІЛОМУ ВИНІ
Спагетті з грибами в білому вині
5 (100%) 1 голосів

Вишуканий рецепт спагеті з грибами, приготованими у білому вині, ідеально підійде для романтичної вечері при свічках і прикрасить ваш вечір. Готуйте і їжте з насолодою!

Складові:

  • 150 г. спагеті
  • 250 г. білих грибів
  • 3 зубці часнику
  • 200 мл. білого вина
  • 1 ст. л. борошна
  • лимонний сік
  • сир пармезан
  • оливкова олія
  • петрушка
  • сіль, перець

Приготування:

1) Білі гриби порізати та обсмажити на невеликій кількості оливкової олії.

2) Додати до грибів мілко подрібнений часник. Та обсмажувати ще 1-2 хвилини.

Залити гриби білим вином. Посолити і поперчити за смаком.

3) Додати борошно та вичавити лимонний сік з ½ лимона. Добре перемішати, аби борошно не взялося грудочками.

4) Варити декілька хвилин до загустіння, а тоді додати подрібнену петрушку.

5) Спагеті відварюємо до стану напівготовності (аль денте). Відціджуємо воду та додаємо у сковорідку з грибним соусом. Перемішуємо.

Перед подачею посипаємо спагеті тертим пармезаном.

 

TandiCook telegram