СПАГЕТІ З КРЕВЕТКАМИ І БОЛГАРСЬКИМ ПЕРЦЕМ 

Рецепт для справжніх гурманів і любителів морепродуктів – спагеті з креветками і болгарським перцем. З солодкуватими вишуканими нотками, такий ситний обід чи вечеря точно сподобаються всім любителям оригінальних рецептів.

Складові:

  • 150 г. спагеті
  • 1 болгарський перець
  • 2 зубці часнику
  • ½ цибулі
  • 150-200 г. очищених креветок
  • базилік, сіль, перець – за смаком
  • оливкова олія

Приготування:

1) У розігріту з оливковою олією сковороду покласти подрібнений часник і цибулю та обсмажувати 3-5 хвилин до прозорості.

2) Додати порізаний на кубики болгарський перець і тушкувати до м’якості, приблизно 5-7 хвилин.

3) Очищені креветки відварити та додати до овочів. Обсмажувати ще 1-2 хвилини.

4) Додати базилік, сіль і перець, акуратно перемішати і зняти з вогню.

5) Відварити спагеті, дотримуючись інструкції на упаковці та викласти на тарілку.

Зверху викласти на спагеті соус із креветок з болгарським перцем.