Рецепт для справжніх гурманів і любителів морепродуктів – спагеті з креветками і болгарським перцем. З солодкуватими вишуканими нотками, такий ситний обід чи вечеря точно сподобаються всім любителям оригінальних рецептів.
Складові:
- 150 г. спагеті
- 1 болгарський перець
- 2 зубці часнику
- ½ цибулі
- 150-200 г. очищених креветок
- базилік, сіль, перець – за смаком
- оливкова олія
Приготування:
1) У розігріту з оливковою олією сковороду покласти подрібнений часник і цибулю та обсмажувати 3-5 хвилин до прозорості.
2) Додати порізаний на кубики болгарський перець і тушкувати до м’якості, приблизно 5-7 хвилин.
3) Очищені креветки відварити та додати до овочів. Обсмажувати ще 1-2 хвилини.
4) Додати базилік, сіль і перець, акуратно перемішати і зняти з вогню.
5) Відварити спагеті, дотримуючись інструкції на упаковці та викласти на тарілку.
Зверху викласти на спагеті соус із креветок з болгарським перцем.