М’ясні тюфтельки особливо подобаються дітям. Такий рецепт здивує вас і смаком, і виглядом, і своєю простотою приготування та невибагливістю інгредієнтів.
Складові:
- 200 г. спагеті
- 500 г. м’ясного фаршу
- 2 цибулі
- 4 зубці часнику
- 1 солодкий перець
- 1 помідор
- 2 ст. л. оливкової олії
- томатний соус
- сіль, перець, орегано за смаком
Приготування:
1) Спочатку слід приготувати фарш: додаємо до нього дрібно порізані часник (1-2 зубці) та 1 цибулину, спеції за смаком та вимішуємо.
2) З фаршу ліпимо невеликі кульки розміром з горіх. Викладаємо м’ясні кульки на змащену оливковою олією форму і запікаємо 25 хвилин при 180°C.
3) Далі готуємо соус. Дрібно нарізуємо 1 цибулю і часник (1-2 зубці) та обсмажуємо на сковорідці в олії до м’якості.
4) Додаємо нарізаний помідор та солодкий перець і обсмажуємо. Солимо та перчимо. Додаємо томатний соус і тушкуємо овочі ще 5 хвилин.
5) Спагеті відварюємо до стану напівготовності (аль денте). Відціджуємо воду та додаємо у сковорідку з овочами. Вимішуємо.
Спагеті викладаємо на тарілку, зверху викладаємо м’ясні тюфтельки.