СПАГЕТІ З ЯЙЦЕМ, БЕКОНОМ І ГРИБАМИ 

Ідеальний, швидкий у приготуванні, а головне – ситний сніданок з таким рецептом вам гарантовано. Все тут “за класикою жанру” – і бекон, і яйце, і гриби, та ще й улюблені спагеті!

Складові:

  • 400 г. спагеті
  • 200 г. свіжих печериць
  • 8 скибочок бекону
  • 400 г. сиру “Чеддер” або іншого твердого сиру
  • 4 яйця
  • сіль, перець – за смаком

Приготування:

1) Скибочки бекону нарізуємо та обсмажуємо на сковорідці. Готовий бекон викладаємо на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

2) Гриби нарізуємо скибочками або кубиками та злегка тушкуємо на тій же олії, що й бекон.

3) Додаємо до грибів обсмажений бекон та сир і перемішуємо.

4) Окремо смажимо 4 яйця не перемішуючи білок із жовтком.

5) Спагеті відварюємо і вимішуємо з грибами, беконом і сиром.

6) Викладаємо готову страву на тарілку, зверху кладемо смажене яйце і подаємо на стіл.

TandiCook telegram