Складові
- Рис 1,5 стакана;
- Норі – 5 шт.;
- Огірок – 1 шт.;
- Крабові палички- 3 шт.;
- Рисовий оцет 4 ст.л.;
- Маринований імбир – за смаком;
- Соевий соус;
- Васабі.
Приготування
1Відварюмо рис, як це зробити можна прочитати тут.
2Готуємо начинку. Нарізаємо огірок та краби на рівні смужки.
3Змочивши руки водою, взяти готовий рис і розподілити по листку норі. Розподіляти рис щільним рівним шаром, залишаючи дальній від вас край на 3 см. без рису.
4Розташувати огірок та краби з одного краю норі. край килимка для суші, притримуючи пальцями начинку, почати скручувати рол. Формувати рол, підсилюючи натиск, рухом рук від центру до країв килимка.
5Отриману “ковбаску” розрізати на 6-8 шматочків і подавати з маринованим імбиром, соєвим соусом і васабі.
Новинки від Tandicook.com.ua в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/tandicook