Суші-роли з огірком
Суші-роли з огірком

Складові

  • Рис 1,5 стакана;
  • Норі – 5 шт.;
  • Огірок – 1 шт.;
  • Крабові палички- 3 шт.;
  • Рисовий оцет 4 ст.л.;
  • Маринований імбир – за смаком;
  • Соевий соус;
  • Васабі.

Приготування

1Відварюмо рис, як це зробити можна прочитати тут.

 

2Готуємо начинку. Нарізаємо огірок та краби на рівні смужки.

 

3Змочивши руки водою, взяти готовий рис і розподілити по листку норі. Розподіляти рис щільним рівним шаром, залишаючи дальній від вас край на 3 см. без рису.

 

4Розташувати огірок та краби з одного краю норі. край килимка для суші, притримуючи пальцями начинку, почати скручувати рол. Формувати рол, підсилюючи натиск, рухом рук від центру до країв килимка.

5Отриману “ковбаску” розрізати на 6-8 шматочків і подавати з маринованим імбиром, соєвим соусом і васабі.

 


Новинки від Tandicook.com.ua в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/tandicook