Інгредієнти:
Тісто:
Яйце – 5 шт.
Цукор – 1 стакан
Мука – 1 стакан
Цедра лимону
Крем:
Желатин – 20 г.
Вода – 150 г.
Сир – 300 г.
Цукрова педра – 5 ст. л.
Вершки – 250 г.
Фрукти до смаку (ананаси, банани, ківі і т.п.)
Приготування:
1. Білки збити з цукром до твердих піків. По одному ввести жовтки, добре збити. Частинами додавати борошно і акуратно перемішувати.
2. Вилити тісто в роз’ємну форму, застелену папером. Покрутити форму пару раз по колу. Випікати 25-30 хвилин при температурі 180 ° C.
3. Дістати бісквіт з форми. Прибрати папір. Дати охолонути повністю. Потім розрізати на два коржі.
4. Желатин замочити у воді. Сир змішати з вершками, цукровою пудрою і добре збити в блендері.
5. Желатин нагріти до розчинення і змішати з сиром. Додати ананаси. Нижню половину коржа помістити в роз’ємну форму, з боків викласти папір. Коли сирна маса почне застигати, викласти на корж.
6. Накрити другим коржем і поставити в холодильник на 6 годин. Потім вийняти з форми, прибрати папір. Посипати цукровою пудрою. Нарізати на порційні шматочки.