Складові
- 0,5-1 скл. цукру
- 0,5 л. сметани;
- 0,5 кг. розсипчастого печива;
- 1 пакетик згущувача для сметани;
- 2-3 банана;
- Ванілін;
- Шоколад або збиті вершки.
Приготування
1Сметану змішати з цукром, сметанним загусником і ваніллю – це крем. Взяти квадратну, рівномірну ємність, покрити її плівкою і залити кремом приблизно 1-1,5 см. Потім покласти шар печива (як плитку), повністю закривши шар крему.
2Після знову залити кремом в такій же пропорції, і накласти таким же шаром, як і печиво, розрізаний банан. Знову залити кремом, викласти вдруге шар печива.
3Знову залити, і знову викласти другий шар бананів, знову залити.
Поставити форму в холодильник приблизно на 1:00, можливо і більше. Після того як торт застигне, вийняти його з форми потягнувши за плівку, викласти на блюдо і прикрасити тертим шоколадом або збитими вершками.