Торт з печива
Торт з печива

Складові

  • 0,5-1 скл. цукру
  • 0,5 л. сметани;
  • 0,5 кг. розсипчастого печива;
  • 1 пакетик згущувача для сметани;
  • 2-3 банана;
  • Ванілін;
  • Шоколад або збиті вершки.

Приготування

1Сметану змішати з цукром, сметанним загусником і ваніллю – це крем. Взяти квадратну, рівномірну ємність, покрити її плівкою і залити кремом приблизно 1-1,5 см. Потім покласти шар печива (як плитку), повністю закривши шар крему.

 

2Після знову залити кремом в такій же пропорції, і накласти таким же шаром, як і печиво, розрізаний банан. Знову залити кремом, викласти вдруге шар печива.

 

3Знову залити, і знову викласти другий шар бананів, знову залити.
Поставити форму в холодильник приблизно на 1:00, можливо і більше. Після того як торт застигне, вийняти його з форми потягнувши за плівку, викласти на блюдо і прикрасити тертим шоколадом або збитими вершками.