Складові:
Борошно – 500 г.
Яйця – 2шт.
Масло або маргарин – 50 г.
Сметана або кефір – 1/2 склянки
Цукор – 100 г.
Сода – 1/2 ч. л.
Яблука – 1 кг.
Білі мелені сухарі – 1/2 склянки
Кориця

Приготування:
1). Жир посікти з просіяним борошном.
2). Яйця, цукор, кефір збити міксером. Додати соду гашену оцтом.
3). Змішати рідку масу з борошном. Замісити тістом, і поділити його на дві частини. Розкачати з них коржі. Один з коржів покласти на змащену жиром форму, поколоти виделкою, посипати сухарями.
4). Яблука помити, почистити, нарізати дольками та викласти на тісто. Посипати цукром та корицею. Накрити другим коржем.
5). Прикрасити зверху залишками з тіста. Змастити яйцем.
6). Випікати в духовці розігрітій до 200 градусів протягом 30 хв.

Смачного!