Брускетта з помідорами і базиліком

Найбільша перевага такої закуски – як основу використовують багет, а от начинку ви можете приготувати із будь-яких продуктів, які у вас знайдуться під рукою.

Складові:

багет

помідори

базилік

часник 1 зубчик

оливкова олія 2 ч. л.

винний оцет 1 ч. л.

Приготування:

1). Поріжте багет та підсмажте його до скоринки на грилі. Натріть підсмажений хліб зубчиком часнику.

2). Поріжте дрібно помідори та базилік. Додайте оливкову олію та винний оцет, посоліть за смаком. Ретельно перемішайте. Накрийте миску харчовою плівкою і дайте настоятись хвилин 5-10. Так помідори краще просочаться ароматами масла, оцту і базиліку.

3). Поверх золотистої скоринки хліба рівним шаром викладіть помідорову начинку.