Складові
- М’ясний фарш – 500 г.
- 1 яйце
- 1 цибулина
- Хліб – 100 гр.
- Рис – 100 гр.
- Морква – 1 шт.
- 0,5 склянки молока
- Сіль за смаком
Приготування
1Фарш змішуємо з дрібно нарізаною цибулею і протертою морквою.
2Розмочуємо в молоці хліб і рис, трохи відварюємо, змішуємо з фаршем.
3Додаємо в фарш яйце, солимо за смаком.
4 Ліпимо і варимо тетельки на парі до готовності (це буде зручно зробити в мультиварці).
Як гарнір відмінно підійдуть овочі, картопляне пюре або макарони.
Для малюків постарше відмінним доповненням буде соус до тефтелі. Його можна приготувати, обсмажити цибулю і моркву з томатною пастою