Дитячі тефтельки
Дитячі тефтельки

Складові

  • М’ясний фарш – 500 г.
  • 1 яйце
  • 1 цибулина
  • Хліб – 100 гр.
  • Рис – 100 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • 0,5 склянки молока
  • Сіль за смаком

Приготування

1Фарш змішуємо з дрібно нарізаною цибулею і протертою морквою.

 

2Розмочуємо в молоці хліб і рис, трохи відварюємо, змішуємо з фаршем.

 

3Додаємо в фарш яйце, солимо за смаком.

 

4 Ліпимо і варимо тетельки на парі до готовності (це буде зручно зробити в мультиварці).

 

Як гарнір відмінно підійдуть овочі, картопляне пюре або макарони.
Для малюків постарше відмінним доповненням буде соус до тефтелі. Його можна приготувати, обсмажити цибулю і моркву з томатною пастою