Фруктовий манний пиріг
Фруктовий манний пиріг
Оцініть рецепт

Складові

  • 2 банани
  • 500 мл кефіру
  • 1 ст. ложка вершкового масла
  • 330 г. манної крупи
  • 180 г. цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • щіпка соди
  • щіпка солі
  • ванільний цукор

Приготування

1З’єднай кефір із цукром, ванільним цукром і сіллю.

 

2Змішай манну крупу з содою, додай у рідку суміш і гарненько перемішай.

 

3Банани очисти від шкірки і поріж кружальцями завтовшки 1,5-2 см.

 

 

4Вилий половину тіста в змащену вершковим маслом і посипану манкою форму. Розподіли по тісту частину бананів і залий рештою тіста. Зверху на пиріг виклади шматочки банана, що залишилися.

 

5Відправляй банановий пиріг у розігріту до 180°С духовку і випікай протягом 40 хвилин.

 

6Готовий банановий пиріг остуди, дістань із форми і подавай.