Складові
- 2 банани
- 500 мл кефіру
- 1 ст. ложка вершкового масла
- 330 г. манної крупи
- 180 г. цукру
- 10 г ванільного цукру
- щіпка соди
- щіпка солі
- ванільний цукор
Приготування
1З’єднай кефір із цукром, ванільним цукром і сіллю.
2Змішай манну крупу з содою, додай у рідку суміш і гарненько перемішай.
3Банани очисти від шкірки і поріж кружальцями завтовшки 1,5-2 см.
4Вилий половину тіста в змащену вершковим маслом і посипану манкою форму. Розподіли по тісту частину бананів і залий рештою тіста. Зверху на пиріг виклади шматочки банана, що залишилися.
5Відправляй банановий пиріг у розігріту до 180°С духовку і випікай протягом 40 хвилин.
6Готовий банановий пиріг остуди, дістань із форми і подавай.