Котлети з картоплею в сметанно-томатному соусі
Котлети з картоплею в сметанно-томатному соусі

Інгредієнти:

Фарш 400 г.
Цибуля, часник,
яйце

Булка (замочити в холодному молоці)
Борошно-2 ст.л. (для панірування)

Приготування:

Приготувати фарш (як на котлети), розділити, кожну кульку запанірувати в муці. Викласти в смащену форму по кругу, а в середину форми викласти відварену картоплю.
Запікати в розігрітій духовці 15 хвилин при 220 *.
Для соусу змішати 2 ст.л. сметани, 1 ст.л. кетчупу, 0.5 склянки води, сіль, перець.
Залити соусом і залишити в духовці на 20 хвилин.
При подачі посипати зеленню!