Грибна юшка
Грибна юшка
Грибна юшка
5 (100%) 13 голосів

Інгредієнти:

Гриби сушені – 100 г.
Картопля – 5 шт.
Морква – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Мука – 2 ст. л.
Сіль – 1 ст. л.
кріп

Приготування:
Гриби намочити на ніч. В тій же воді їх варити 1 год. В каструлю залити 2/3 води, додати картоплю та моркву. Туди ж добавити зажарену цибулю та окремо зажарену моркву.
Витягнути гриби, порізати їх на маленькі частини. Воду, де варились гриби, перелити в каструлю з юшкою. Добавити гриби.
Зажарити муку, розбавити її холодною водою та перелити до грибної юшки.
В кінці добавити кріп.