Головна Другі страви Оладки з печінки Другі страви Оладки з печінки по Оля - 04.07.2018 978 0 Facebook Twitter Pinterest Viber WhatsApp Telegram Email Print Оладки з печінки Інгредієнти: Печінка – 0,5 кг. Яйце – 1 шт. Мука – 2 ст. л. Цибуля – 1 шт. Сіль Перець Приготування: Печінку та цибулю перемолоти на м’ясорубці. Додати яйце, муку, сіль, перець. Перемішати. Випікати на середньому вогні. СТАТТІ ПО ТЕМІБІЛЬШЕ ВІД АВТОРА Блог Пісні страви: рецепти запіканок із картоплею та грибами Другі страви Солодкі вареники з сиром Другі страви Вареники з картоплею Другі страви Картопля з маслюками запечена в рукаві Другі страви Грибна підлива Другі страви Вареники НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ скасувати відповідь введіть свій коментар! введіть тут своє ім'я ви ввели неправильну адресу електронної пошти! введіть тут свою адресу електронної пошти збережіть моє ім'я, електронну пошту та веб-сайт у цьому веб-переглядачі наступного разу, коли я коментуватиму. Підписуйтесь1,835ПідписникиСподобати407ПідписникиПідписатися23ПідписникиПідписатися9ПідписникиПідписатися1,740ПідписникиПідписатися КатегоріїСолодка випічка82Блог78Другі страви69Салати65Закуски37Різне27Напої26Десерти22