Пельмені

Складові:
вода – 250 г.
яйце – 1 шт.
сіль – 1 ст. л.
борошно
фарш – 500 г.
цибуля – 1 шт.

Приготування:
1). Спочатку робимо тісто. В миску наливаємо воду, додаємо яйце та сіль. Поступово додаємо борошно, і замішуємо тісто.

2). До фаршу додаємо вичавлену на часникодавці цибулю, додаємо сіль та чорний мелений перець. Також сюди додаємо 50 мл. холодної води. Все перемішуємо.

3). Тісто розкачуємо на поверхні. Формою (маленьким стаканом) витискаємо круги. Їх розкачуємо качалкою. В середину додаємо фарш – формуємо пельмені.

4). Варимо в киплячій воді приблизно 5 – 7 хвилин.

Смачного!