Рибний суп-пюре
Рибний суп-пюре

Складові

  • рибне філе – 150 г. (хек, сьомга, форель або минтай)
  • 1/2 середньої цибулини
  • 1 невелика морквина
  • 1 середня картоплина
  • сметана
  • сіль і зелень за смаком

Приготування

1Кладемо філе в невелику каструльку, заливаємо водою (1,5-2 склянки), ставимо на вогонь, трохи солимо

 

2Коли риба звариться, відкладаємо її на окрему тарілочку, а бульйон проціджуємо.

 

3Дрібно нарізаємо картоплю і цибулю, а моркву натираємо на дрібній тертці, кладемо варитися в бульйон. Якщо здасться, що суп рідкуватий, можна додати трохи рису.

 

4Коли овочі зваряться, знову додаємо рибу та подрібнюємо все блендером.

 

Подаємо зі сметаною і зеленню.