Складові
- рибне філе – 150 г. (хек, сьомга, форель або минтай)
- 1/2 середньої цибулини
- 1 невелика морквина
- 1 середня картоплина
- сметана
- сіль і зелень за смаком
Приготування
1Кладемо філе в невелику каструльку, заливаємо водою (1,5-2 склянки), ставимо на вогонь, трохи солимо
2Коли риба звариться, відкладаємо її на окрему тарілочку, а бульйон проціджуємо.
3Дрібно нарізаємо картоплю і цибулю, а моркву натираємо на дрібній тертці, кладемо варитися в бульйон. Якщо здасться, що суп рідкуватий, можна додати трохи рису.
4Коли овочі зваряться, знову додаємо рибу та подрібнюємо все блендером.
Подаємо зі сметаною і зеленню.