Суп з перепелиними яйцями
Суп з перепелиними яйцями

Складові

  • ½ цибулини
  • 2 шт. картоплі
  • 1 морква
  • 2 – 4 шт. перепелиних яєць

Приготування

  1. Почистимо і помиємо цибулину. Використовуємо половинку, поріжемо її дрібними кубиками.
  2. Помиємо і почистимо моркву, теж поріжемо кубиками або натерти на великій терці.
  3. Почистимо, помиємо і нарізажимо кубиками картоплю
  4. Збити в міцну піну білок і теж додати, обережно перемішавши. Всю отриману масу викласти в невелику кухоль, густо змащену маслом.У каструлю наливаємо 500-600 мл. води (в залежності від того який суп любить Ваш малюк, більш рідкісний, або густий). Доводимо до кипіння. Кидаємо в киплячу воду цибулю з морквою. Якщо Ви робите терту моркву, тоді закладайте тільки цибулю. Через 10 хвилин додаємо картоплю.
  5. Через 15 хвилин додаємо терту моркву, якщо Ви не додавали кубиками морквину. Ще можна додати в суп трохи дитячих макаронів – 1 столову ложку, якщо хочете більш густий суп.
  6. Не забудьте, що ми будемо готувати не з вареним яйцем, а суп з сирим яйцем. Якщо Ваша дитина любить більш рідкісний суп, тоді беремо 2 яйця, якщо густий, тоді 4. У мисочку розбиваємо яйця і розмішуємо виделкою.
  7. Тепер залишилося розібратися, як додати яйце в суп. Через 15- 20 хвилин після того, як поклали в суп картоплю, заливаємо яйця. У киплячий суп дуже повільно вливаємо яйця, а виделкою ретельно розмішуємо, щоб виходили дрібні пластівці. Доводимо суп до кипіння і можна знімати з вогню. Трохи охолоджуємо, наливаємо в тарілку. Додаємо вже в тарілку нерафіновану олію, можна додати окремо зварене м’ясо.