Уявіть собі недільний ранок в невеликому італійському містечку. На годиннику ще немає і дев’яти, а в кав’ярнях і барах – повний аншлаг! Поки весь світ тільки-тільки продирає очі, ніжачись в затишних ліжках, італійці різного віку – і діти, і батьки, і бабусі з дідусями – непохитно рухаються в бари та кав’ярні, щоб випити по першій чашці неперевершеного італійської кави… Так було десятки років тому, і так буде завжди! Все італійське суспільство, скажімо так, фундаментально і міцно стоїть на «кавових ногах».

Секрет популярності італійської кави

Секрет популярності італійської кави. Чому саме італійську зернову каву прийнято вважати найкращою? Справа в тому, що в Італії вперше почали продавати обсмажену і упаковану каву і кавові суміші, що відрізнялися постійним бездоганним смаком.

Традиції приготування чудового напою в Італії передаються з покоління в покоління, що зміцнює і без того міцні позиції італійської кави на світовому ринку. Крім цього, майстрів підстьобує жорстка конкуренція, тому італійські виробники кави в першу чергу женуться за якістю готової продукції, і на світовому ринку утримуються дійсно тільки кращі марки. Італійська кава в зернах і мелену каву італійський залишаються лідерами ринку ось уже протягом кількох десятиліть. У такій справі, як виробництво кави, жоден купажист навіть не намагається схитрувати і здешевити свій товар за рахунок використання будь-яких неякісних інгредієнтів або прикрасити продукт за допомогою штучних ароматизаторів та інших добавок. Італійські виробники кави, як ніхто інший, знають, чого вартий один раз заощадити, і повернути довіру своїх шанувальників буде практично неможливо. Хорошу репутацію заробити вкрай складно, а втратити – легко, тому доводиться тримати марку!

Італійська кава Еспрессо (Espresso) Щоб не вдарити в бруд обличчям, творці напою, що бадьорить закуповують тільки добірні кавові зерна виняткових сортів, проводять багатоступеневу систему перевірки сировини на якість, а також калібрування за кольором, вагою та розміром з використанням сучасних оптичних або лазерних приладів. І тільки після численних виробничих процесів зерна надходять на обжарку, яка також проводиться у відповідності з усіма нормами і вимогами. Саме тому, купуючи чергову упаковку кави з Італії, ми впевнені в його високій якості і чудовому смаку. Вища якість продукції з Італії підтверджується знаками сертифікації CSC і ISO, якими позначена кожна упаковка добірного італійської кави.

Італія – ​​країна еспресо і капучіно. Для італійців міцна та насичена кава так само важлива, як піца, сир, паста, вино або оливкова олія. Саме тут і з’явилися ці дивовижні різновиди кави, які сьогодні п’ють все італійці, від малого до великого, в будь-який час дня і ночі. Ранок в Італії починається з чашечки свіжозвареного натуральної кави, а в обід можна побалувати себе каву з пишною молочною піною. При цьому в даній країні не прийнято пити розчинну каву – предмет обожнювання російських офісних співробітників. Тільки натуральну мелену каву італійський, звірений за всіма правилами в турці, може подарувати кілька хвилин справжнього задоволення.

Кава для Італії – це особливий напій, м’який аромат якого вабить, змушує забути про справи і проблеми, забирає в чарівну країну мрій! Смак цього напою не піддається опису, він унікальний, збалансований, він позбавлений домінуючих акцентів. Одним словом, він досконалий! За загальноприйнятим правилам, міцний натуральна кава в Італії подають в чашці об’ємом від 25 до 50 мл, що має форму усіченого еліпса. Кажуть, що саме такий посудину може в повній мірі передати дегустатору всю красу аромату чудової кави.

TandiCook telegram