Як приготувати соус Песто самостійно?

Надзвичайно апетитний, простий і швидкий в приготуванні, соус додасть смаку вашим спагеті, а змішувати його можна практично з будь-чим: з куркою, грибами, креветками чи, як у цьому рецепті, з помідорами та сиром.

Складові:

  • 250 г. листя базиліку
  • 300 мл. оливкової олії
  • 2 ст. л. обсмаженого кедрового горіха
  • 2 ст. л. тертого пармезану (можна замінити на інший твердий сир)
  • 2 зубчики часнику
  • дрібка солі

Приготування:

1) Збийте в блендері горіхи та часник. Потім додайте базилік. Потім, не зупиняючи блендер, влийте тонкою цівкою оливкову олію.

2) Перекладіть суміш в зручну ємність і додайте сир та сіль. Перемішайте.