Свинячі ребра на мангалі

Складові:

свинячі ребра 1, 5 кг

4 ст. л. томатного соусу

2 ст. л. соку апельсина та рідкого меду

1 ст. л. соєвого соусу та винного оцту

Приготування:

  1. Перед смаженням реберця потрібно відварити. Це краще зробити вдома заздалегідь. Таким чином м’ясо не висохне і буде дуже соковитим. Приготуйте маринад – змішайте сік апельсина, мед, соєвий соус та винний оцет. Залийте соусом реберця і залиште їх маринувати на 3-4 години.
  2. Реберця викладіть на решітку мангалу та смажте 20-30 хвилин. За 10 хвилин до закінчення приготування полийте реберця залишками маринаду – так ви отримаєте ідеальну золотисту скоринку.