Весняний салат із редиски і картоплі

Складові:

картопля 500 г

редиска 1/2 пучка

волоські горіхи 5-7 шт.

оливкова олія 4 ст. л.

лимонний сік 3 ст. л.

зелена цибуля2-3 шт.

мед 1 ч. л.

гірчиця 1 ч. л.

сіль, чорний мелений перець за смаком

Приготування:

1). Ви можете відварити картоплю вдома або вже безпосередньо на вогнищі. Однак найкращий варіант – запекти картоплю у фользі. Для цього загорніть кожну картоплину у фольгу, але перед цим посоліть та додайте трохи олії. Краще обирати картоплю невеликих розмірів, тоді вона швидше запечеться. Покладіть картоплю на розпече вугілля. Час запікання – 15-20 хвилин.

2). Наріжте приготовану картоплю кружечками і залийте маринадом із суміші оливкового масла, лимонного соку, гірчиці і меду.

3). Поріжте цибулю та редиску, подрібніть горіхи. З’єднайте всі інгредієнти та перемішайте

TandiCook telegram