Складові:
картопля 500 г
редиска 1/2 пучка
волоські горіхи 5-7 шт.
оливкова олія 4 ст. л.
лимонний сік 3 ст. л.
зелена цибуля2-3 шт.
мед 1 ч. л.
гірчиця 1 ч. л.
сіль, чорний мелений перець за смаком
Приготування:
1). Ви можете відварити картоплю вдома або вже безпосередньо на вогнищі. Однак найкращий варіант – запекти картоплю у фользі. Для цього загорніть кожну картоплину у фольгу, але перед цим посоліть та додайте трохи олії. Краще обирати картоплю невеликих розмірів, тоді вона швидше запечеться. Покладіть картоплю на розпече вугілля. Час запікання – 15-20 хвилин.
2). Наріжте приготовану картоплю кружечками і залийте маринадом із суміші оливкового масла, лимонного соку, гірчиці і меду.
3). Поріжте цибулю та редиску, подрібніть горіхи. З’єднайте всі інгредієнти та перемішайте